søndag den 29. maj 2011

Sequins of the Week!


Puhaa...eksamen er ved at tage livet af mig. Hvad jeg dog ikke ville give for at have det så sjovt, som Madison Chock og Greg Zuerlein ser ud til at have det i deres "Cabaret" rutine.

Desværre siger rygter, at isdanseparret er splittet. Indtil videre har rygter af den kaliber denne sæson vist sig at være sande, så mit humør er nu om muligt sunket mere.

(Foto: Reuters Pictures)

Musik update: Tiffany Vise og Don Baldwin

De amerikanske parløbere Tiffany Vise og Don Baldwin har skøjtet sammen siden sæson 2009-10, og selvom de har været plaget af skader, bliver de en sæson endnu. Forrige sæson vandt de sølv ved Ice Challenge i Østrig og endte på en 6. plads ved de nationale mesterskaber.

De beholder deres korte program til "Pirates of the Caribbean" soundtracket af Klaus Badelt, mens det lange vil være til en instrumental version af "Time to Say Goodbye" samt udvalg fra "Legends of the Fall".

Parrets mål den kommende sæson er at blive tildelt en Grand Prix samt vinde en medalje ved de nationale mesterskaber - dette er nok ikke umuligt taget i betragtning, hvordan de amerikanske parløbere er for tiden.

Vise og Baldwin er også et par uden for isen, og Don kan fortælle, at hans bror John venter barn med sin forlovede Rena Inoue (hun skal føde til november). De arbejder begge fuld tid, så man kan vist sige, at de ikke vender tilbage til isen.

(Kilde: Golden Skate)