17:15 - Damernes korte program

Lørdag den 18. september
10:15 - Herrernes lange program
14:30 - Damernes lange program

Tiderne er selvfølgelig ikke helt ideale, hvis man skal på arbejde eller i skole (undtagen lørdag), så forhåbentlig kommer der videoer af konkurrencen på internettet alligevel.

JGP Cup of Austria 2010

Så er det allerede tid til sæsonens tredje Grand Prix, ISU JGP Cup of Austria 2010, som finder sted i Graz i Østrig fra den 15.-18. september. Der afholdes konkurrence i alle fire discipliner, og feltet er spækfyldt med store talenter!

Junior Herrer
Amerikanerne har allerede haft stor succes ved Junior Grand Prix'erne denne sæson, og mon ikke de får det igen? Richard Dornbush har allerede i sin karriere vundet 3 JGP-guld og en bronze ved JGP Finalen. Ved Finalen forrige sæson endte han på en 4. plads. Landsmanden Alexander Zahradnicek har lidt mindre erfaring med en 7. plads ved sin hidtil eneste Junior Grand Prix. Rusland sender også to stærke herrer med Zhan Bush, der vandt to JGP-bronzemedaljer forrige sæson, og Artem Grigoriev, der vandt bronze ved Junior VM 2009. Kinesiske Han Yan vandt JGP Istanbul forrige sæson, men blev åbenbart ikke sendt til flere konkurrencer den sæson? Han har i hvert fald chancen for at gøre sig bemærket igen. Danmark er repræsenteret af Keiran Araza!

Junior Damer
Damernes felt ser på papiret ud til at være sæsonens hidtil stærkest Grand Prix. Amerikanske Christina Gao er en af guldfavoritterne, da hun forrige sæson vandt bronze ved sine to JGP'er samt Finalen. Hun har desuden tilføjet en 3flip-3tåloop til begge programmer denne sæson. Landsmanden Lindsay Davis gør sin Junior Grand Prix debut her. En anden debutant, der ventes med spænding, er den russisk springmaskine Adelina Sotnikova, som vandt de nationale seniormesterskaber i en alder af bare 12 år! Hendes landsmand, den regerende Junior VM bronzemedaljevinder, Polina Agafonova deltager også. Japan er repræsenteret af Yukiko Fujisawa og Ayumi Goto. Fujisawa vandt en guld- og to sølvmedaljer ved JGP'erne i sæson 2008/09, men havde lidt problemer forrige sæson. Forhåbentlig er hun tilbage til sin gamle form. Canadiske Kate Charbonneau vandt sølv ved JGP Croatia forrige sæson og endte på en flot 6. plads ved Junior VM. Kinesiske Zijun Li skulle også være værd at holde øje med. Danmark er repræsenteret af Daria Podtelejnikova!

Junior Parløb
Favoritterne her er helt klart regerende Junior VM mestre, kinesiske Wenjing Sui og Cong Han, der forrige sæson gik ubesejrede hen. Deres træningspartnere Xiaoyu Yu og Yang Jin gør deres Junior Grand Prix debut her. Parret vandt sølv efter Sui og Han ved de nationale mesterskaber. Rusland ledes an af regerende Junior VM bronzemedaljevindere Ksenia Stolbova og Fedor Klimov, mens to andre russiske par gør deres JGP debut. Canadiske Brittany Jones og Kurt Gaskell vandt bronze ved JGP Torun 2009 og endte på en 7. plads ved Junior VM. Hold også øje med amerikanske Brynn Carman og AJ Reiss.

Junior Isdans
Jeg skal være ærlig og sige, at jeg ikke har hørt om så mange af isdanserne, nok fordi mange endnu ikke har oplevet stor succes eller først lige gør deres debut ved Junior Grand Prix'erne. Så feltet ser vidt åbent ud!

Se det på internettet!
På deres officielle hjemmeside http://www.jgp-austria.com/ reklamerer de med live stream af konkurrencen. De giver dog ikke så mange oplysninger, så tjek selv siden under de relevante tidspunkter.