onsdag den 16. juni 2010

Musik update: Patrick Chan, Yankowskas/Coughlin og Agnes Zawadski mm.

Per icenetwork.com har vi flere musik updates, denne gang fra kunstskøjteløberne i Colorado Springs.

Regerende VM-sølvmedaljevinder Patrick Chan vil som tidligere nævnt beholde sit lange program til "The Phantom of the Opera". Musikken til det korte program vil han endnu ikke offentliggøre, men vi vil allerede få det at se til sommerkonkurrencen Liberty Summer Competition til juli. Programmet skulle angiveligt være meget anderledes end hans tidligere programmer ("det passer til min fjollede personlighed", siger Chan), og det er selvfølgelig koreograferet af Lori Nichol. Chan planlægger også at udføre en quad til næste sæson; både en i det korte og lange program.

Amerikanske parløbere Caitlin Yankowskas og John Coughlins musik til det lange program vil være til Franz Schuberts "Ave Maria". Programmet er en hyldest til Coughlins nylig afdøde mor.

Den amerikanske juniorbronzemedaljevinder fra 2009, Alex Johnson, bruger musikken "Caravan" til sit korte program og en række forskellige tangoer til sit lange. Begge programmer er koreograferet af Tom Dickson.

Den nye Junior VM-sølvmedaljevinder Agnes Zawadzki har fået to upbeat og livlige nye programmer; det korte program til "Gopher Mambo" og det lange program til noget sigøjner- og ungarsk-agtigt musik. Tom Dickson koreograferede det korte, mens Lori Nichol koreograferede det lange.