onsdag den 5. maj 2010

De 100 mest indflydelsesrige personer i verden tæller...

Yuna Kim går den røde løber ved "Time's 100 Most Influential People in the World" galla, som blev afholdt i går i New York. (Foto: Getty Images)

... Yuna Kim! Det er rart at se, at kunstskøjteløbere i denne tid også kan blive rige og magtfulde. Bladet TIME har i år kåret Kim som en af de mest 100 indflydelsesrige personer i verden i heltekategorien. Andre personer i heltekategorien er Bill Clinton, Ben Stiller (?!), Didier Drogba og Serena Williams. Se hele listen her. Måske Kim kan bruge sin indflydelse til at gøre kunstskøjteløb mere populært (i Danmark i hvert fald).

Husk også at læse de rosende ord som Michelle Kwan har skrevet om Kim.

Update: Mukhortova/Blanchard (RUS)


Det tog heller ikke lang tid for Maria Mukhortova at finde en ny partner. Den heldige herre er franskmanden Jérôme Blanchard, der tidligere har repræsenteret Frankrig med Sabrina Lefrancois (højeste placering ved VM er en 11. plads). Han har også skøjtet Rinata Araslanova og Valeria Vorobieva.

Det nye par vil repræsentere Rusland, og de kan konkurrere internationalt allerede fra næste sæson, da Blanchards sidste konkurrence som repræsentant for Frankrig var tilbage i 2004. De vil blive trænet af Oleg Vasiliev.

Er trenden nu, at de russiske par vil bestå af én ikke-russer?

(Kilde: sports.ru)